Vi har bred kompetanse innen alt av kjøling & varme og utfører både service, prosjektering og installasjon av anlegg tilpasset kundens individuelle behov.

 

 

Installasjon

forside-6.jpg

Energi er penger og vi gjør alt for å sikre at du har en så energieffektiv løsning som mulig når det gjelder både kjøling og varme. Våre kunder er opptatt av kvalitet og derfor søker vi alltid å finne løsninger som står i stil til dette. Våre Blue Box isvannsmaskiner og varmepumper, samt varmepumpene vi leverer fra Mitsubishi, er eksempler på gode og energibesparende produkter!

Dyktige fagfolk

Våre 10 ansatte er kuldemontører med fagbrev og som har F-gass sertifisering. I tillegg har vi to læregutter. Helt fra start i 2004 har vårt fokus vært å satse på kompetanse og dyktige medarbeidere som trekker i samme retning. Hos oss vil du merke god kommunikasjon og teamfølelse.

Service

ventotene.jpg

Vi tar service på alvor og har lang erfaring med alt av kjølemaskiner og varmepumper. Vi gjør naturligvis enkeltoppdrag samtidig som vi anbefaler service-kontrakter for å sikre at anlegg fungerer optimalt hele veien. Det er ingen problemer som er for vanskelige - vi liker å være kreative!